Länkar

Här finns länkar till ett antal testrelaterade sidor, om du hittar en länk som inte fungerar, skicka ett mail till webbansvarig.

Välkommen att delta i Krav- och Testbarometern 2014!

För femte året i rad genomför QTEMA och Blekinge Tekniska Högskola/SWELL en mätning av vad personer som verkar inom krav och/eller test anser om sina förutsättningar att göra ett bra jobb. Du som är verksam inom krav- och/eller testområdena är välkommen att säga ditt. Vi vill veta vad du anser om bl a processer, organisation, utbildning, verktyg, metoder etc inom krav och test i den verksamhet där du i huvudsak verkar. Dessutom kommer vi också att kunna utläsa trender eftersom vi genomför undersökningen för femte gången. Därmed får också undersökningen en betydande vetenskaplig tyngd. Resultatet av undersökningen kommer att offentliggöras på QTEMAs webb med början sommaren 2014.

Klicka på länken för att komma till undersökningen. Den tar ca 5 minuter att fylla i och är anonym. Vi ber dig fylla i undersökningen senast den 30 april 2014.

https://www.surveymonkey.com/s/ZX67ZR7

Tack för att du medverkar och att du delar med dig av dina erfarenheter. Dina synpunkter är mycket värdefulla när det gäller framtida vägval inom forskning och tjänsteutveckling.