SAST Örebro Q2 2015-05-27

Välkomna på SAST Örebros Q2-möte onsdagen den 27 maj kl 13-16

Kommuninvest i Fenixhuset, Drottninggatan 2

Att säkerställa systemkvalitén och bibehålla ett mycket högt utvecklingstempo med en hel befolkning som kund


Vi är glada att kunna presentera Fabyanna Eriksson, Aftonbladet och Petter Österling, Redmind och deras gemensamma föredrag om test av en sajt som har miljontals besökare dagligen. Det kommer att bli mycket prat om strategi och automatisering.

För att anmäla dig mejlar du som vanligt mötesansvariga.



Årsmöte

Efter fikapausen fortsätter vi med årsmöte. Vi summerar året och går tillsammans igenom hur väl vi lyckats arrangera föredrag som matchar de önskemål vi gemensamt tog fram på förra årsmötet. Eftersom önskemål om föredrag är färskvara gör vi om samma övning igen. Fundera redan nu på vad ni vill att vi ska hitta på i framtiden.

? Vem vill du lyssna på ?
? Vilka ämnen intresserar dig?
? Vilket mötesformat passar dig bäst?


Valberedningen har startat sitt arbete att sondera terränger inför årets val av styrelse. Vill du vara aktiv och arrangera möten? Arbetet funkar bäst om du jobbar med någon form testaktiviteter och vet vad test handlar om. Omfattningen av din insats är att delta på fyra styrelsemöten (oftast lunchtid) och att tillsammans med en annan ledamot arrangera två kvartalsmöten.

Om inte styrelsearbetet är något för dig men ditt företag vill synas i testsammanhang så är du välkommen att ställa upp som värd för ett möte. Företagets logga finns då med i utskick till alla SAST-medlemmar i Sverige i samband med föreningsinfo, i mejlinbjudan lokalt i Örebro samt på sast.se

Mötesansvariga

Torbjörn Ryber, torbjorn at ryber dot se
Emma Moll, emma dot moll at nethouse dot se

Mejla din anmälan till oss senast 25 maj så vi kan beställa rätt antal bullar till fikat!

Varmt välkomna!

Tidigare möten

Tidigare möten återfinns här.


2024

SAST Stockholm

» 2024-04-11 Vårmöte Stockholm

SAST Väst

»

SAST Öresund

»

SAST Värmland

»

SAST Örebro

»